Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid detta kaos

Flygande tankar
Ord som svävar runt mitt huuvud
Försök finna en sorts handling
Pulsen ständigt på högvarv
Papper växer på hög
Datum och tider
År från år
Blinkande skärmar
Alltid ett surrande moln
Ord som saknar meningar
All denna stress
Allt måste bli perfekt




Fri vers av Lidde
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde