Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man skulle skriva en kontaktannons

Behöver man skriva att man är bipolär, överviktig, asexuell eller kommer hon älska mig för den jag är?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-06 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP