Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bananskal

Dansande på ett bananskal
Utan någon sorts balans
Sköra tunna trådar
Livet i sitt skal
Gömda sanningar
Alltid så gult på ytan
Löven som faller
Lager på lager byggs upp
Ett skydd mot det oundvikliga




Fri vers av Lidde
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-07 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde