Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Värmen är här

 

 

Naturen har vaknat,
är ljusgrön och fin.
Jag kan inte dölja
mitt lyckliga flin.
Våren har kommit,
allt vackert sig klär.
Solen den värmer,
snart sommar`n är här.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-05-10 16:07



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Sann glädje

Tack
2018-11-10

  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2018-05-21

  anits VIP
Vackert skaldat om en längtan till sommaren!
2018-05-16

  Stefan Albrektsson
Lyckligt leende över grönskandet och livfullheten som plötsligt bara exploderar. Jag tycker att den skira grönskan hos björkar är något av det vackraste som finns - härligt!
2018-05-16

  Anya VIP
Härligt att diktarjaget kan njuta och till och med få till ett flin.
2018-05-14

  Bo Himmelsbåge
Vacker bild, med vårskira björkar...
underbart!

Ännu en trallvänlig och yster sång,
till Solens, Vårens och Värmens ära...!

Stort och varmt tack!
2018-05-13

  överlevaren VIP
Ja en härlig tid med sol och värme!
2018-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningsdikt om våren!
Visat är det härligt!
2018-05-13

  ULJO
Det är så underbart nu
2018-05-12

  Olof Lagerhorn VIP
Vi är ju en del av våren, så vi gläds tillsammans.
2018-05-11

    Ken Cassel
Våren i all ära, vännen
Men här över Stockholm så varade våren i max två dagar innan det blev sommar direkt då hela staden verkar ha blommat ut

Stora kramen ifrån mig

Kenb
2018-05-11

  Rise Little One
Våren bor i dina fina ord!
2018-05-11

  Fem hjärtan VIP
Underbar bild och dikt om den ljuva årstiden som är nu!
2018-05-10

    ej medlem längre
Dina ord kommer med våren...och våren kommer med nytt liv och stor glädje.
2018-05-10

  Niliboy
Ja, härliga vår å sommar!
2018-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vårpigg dikt i symbios med en fantastisk bild.
2018-05-10

  morgonstjärna VIP
härligt flin
och grönskande blad
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP