Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just like cigarettes and broken hearts.

jag kramade höghus inättras
det är sånt som jag gör
när jag gör sånt
som jag inte borde när jag tänker för mycket på saker som
jag borde ha sagt
redan innan allt det där
blev det här
som jag går runt och kväver på dagarna
kan jag tappa bort dig
ibland
för det liksom känns lite sådär halvt onödigt
att kämpa för ingenting
och leka hjälte
bland förorter och röda bussar
för du är inte här
du är inte här
du är mittemot mig på andra sidan långt åt helvete
och jag når inte riktigt
dit genom
telefonsignaler

och jag går fortfarande upp på nätterna och stirrar fortfarande
ut genom fönstret
och röker
du fortfarande
så som du gjorde när du var som du var och
fortfarande kvar
långt härinne i hjärttrakten
någonstans
nån gång
kan vi kanske vara ärliga
sådär lite på skoj och säga att vi älskar varandra
just like cigarettes just like
broken hearts
jag kan bjuda dig på det
för jag har den här konstiga besattheten av kärlek
och det är så här det blir
när Stockholm
inte ligger i Göteborg




Fri vers av pyret
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-06-07 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"och det är så här det blir
när Stockholm
inte ligger i Göteborg"


gillas bäst. kärlek, besatthet..dina ord känns sådär avklätt konstaterande, lite..klara, beskrivande; passar in i ialf mina tankar, känslor. tack ;)
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret