Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resor i fantasin

Gåvan att ha fantasi är fantastisk
Jag ligger mest i sängen men tog en resa till Varberg
Jag gick runt vid havet och tog foton på allt möjligt, Gabbianos och andra fåglar
Det är liksom så att ibland måste man äta och ibland måste man sova
Och fantasin kan få mig att verka vilja bestiga Zagrosbergen
Samtidigt gör sömntabletterna mig dum och jag går upp för att vara social klockan 03 på Natten
Samma skiva som spelats de senaste dagarna
Livet är vit och döden är blå
De blå dörrarna öppnas klockan 15.15
De som inte väntar hör så sakta tidens gång
Så var det sagt och så är det varje dag
Mamma spelar på fiolen, Farfar likaså, Mormor jagar spöken i garderoben
Snälla försök vara stark
Livet är rättså kort ändå, det gäller att orka hålla ut
Så håll ut och andas långsamt, solen lyser kanske inte imorgon




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-08 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP