Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ögonblick

Hjärtan som brinner
Glöd som aldrig slocknar
Ett ljus i tunneln
Fåglar som kvittrar ikapp
Varma vindar
Grönskande tider
Liten blev stor
Livets ögonblick
Bilder att minnas
År som går
Karusellen snurrar bara fortar




Fri vers av Lidde
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde