Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag alltid gått

Träd
Så levande
Grenar skingrar sig åt alla håll
Gren till gren
Löven faller ner
Skogen så full av liv
Djurens rike
Vår natur
Något vi borde bevarat
Men sten och betong
Höghusen ploppade upp som svampar
Miljonprogram som avlöste varandra
Träden, skogen ett minne blott
Där jag alltid gått




Fri vers av Lidde
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-09 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde