Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland får jag lov att vara too much.


hade jag varit du.





jag har en påtvingad dans i mig mellan
busshållplatser och snabba
besök på vårdcentraler den
drar mig inåt och lockar med en
liten låga i ögonvrån på en
utsökt liten älva som
sitter uppflugen i ett träd.

jag markerar hennes ansiktsdrag och
drar med handen över hennes snirkliga vingar det
räcker för en stund för
en hand i handen av brutna toner i
ett skalv genom kroppen.

jag har en avbruten romans i mig genom
tider av törst han
har mig i sina berättelser i
förvar som en fin liten kudde i kupan.

jag drar mina fingrar över hans rygg jag
tänker inte alls på
takten.













Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-07 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teddy