Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens färger sköljer bort de mörka

Vilken ljuvlig stillhet som råder
den sveper sitt mjuka vackra täcke
över gryningens uppvaknande
det efterlängtade ljusets strålar
tränger sig fram och sköljer
bort nattens mörka färg
det är så vackert så fint
att beskåda alla paletter
måla sitt konstverk
vid horisontens rand
ny dag väntar på att
ta mig i famn och föra
mig till olika platser
jag gör mig redo och
bejakar livet





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-19 10:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint beskrivet.
2018-05-19

  aol
Underbar och berörande fin hyllning till livet och naturen
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP