Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för tystnad


En tid för tystnad

När bara tankar får rum
När dom alla har checkat in
När alla fått sina nycklar
Allt tycks vara så perfekt

En tid för tystnad

Då allting får sväva fritt
Alla är dom på plats
Sängarna är fint bäddade
Nu dom har funnits sig till rätta

En tid för tystnad




Fri vers av Lidde
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-10 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde