Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet ni inte om att handlingar talar mer än ord!

Så ni tror ni kan säga och bete er hur som helst?
då kan även jag göra det och säga vad jag vill!
varför står ni och ljuger framför svenska folket
ni säger så mycket dumt att mina öron får värk
mina ögon vill inte ödsla sin dyrbara tid på er
vet ni inte om att handlingar talar mer än ord!
vet ni inte om att människor ser hör alla skador
som poppat upp över hela samhället och ställt till det
för så många oskyldiga och hårt arbetande anvsarsfulla
är ni totalt lomhörda och totalt blinda för raseringen?
nu är det så mycket av det att det inte går att mörklägga
sanningen visar helt klart vad lögnen försöker gömma!
varför erkänner ni inte alla problem som tagit över landet
ni har största ansvaret och ska hjälpa skydda befolkningen
men istället har ni tagit bort säkerhetens stängsel!
varför har ni gjort mitt lilla fosterland så illa?
det blöder så extremt mycket och ropar efter
räddning omplåstring och inre läkning!
var så snäll och kliv ner från era piedestaler
gå gärna ut bakdörren och börja sök jobb
det finns massor inom vård och omsorg
kanske syns vi där i framtiden
jag lovar att hälsa er välkommen ;)






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 08:52



Bookmark and Share


  aol
Det var ord och inga visor, bravo,
2018-07-06

    Runsaasti täytettä
Titta på de olika ideologiernas/religionernas signifikanta track records i mord och mänskligt lidande och notera varifrån alla migranter idag kommer och vart de vill migrera.
Det borde räcka mer än väl för att övertyga flertalet om vad som är dåligt och vad som är bra för människor.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP