Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning från ovan

Du tar av det som en gång var du
Det sista av hoppet som fanns kvar
Orden som bröt tystnaden

En hälsning från ovan
Allt var som mörkast
Marken som släppt under dig

Ljuset lyste upp vägen fram
Svaret på alla dina frågor
Ett helt liv av väntan




Fri vers av Lidde
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-12 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde