Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt äldsta barnbarnsbarn fyllde 4 år förra lördagen. Bild av Tomas Enblom.


Blåsippor i Ängsjö.


Mycket trevligt

och barnvänligt

på allt sätt


men


det bestående

minnet blev dock

dessa blåsippor


som jag bad

en måg fånga

utmed stigen




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-12 15:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Blåsipporna är vårtecken delux...
2018-05-16

  Eva Helene VIP
Vackert och ömt i blåsippstider.
2018-05-15

  aol
Du förmedlar här en så vacker känsla,
2018-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att få njuta av av alla dessa vårblommor...
2018-05-12

  Jaseph
Väldigt vackra blåsippor
2018-05-12

    ej medlem längre
Naturens gåvor är stora!
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP