Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor paket i går med kärleksgåvor från min kära sonhustru i Arkansas USA som kom mig att reflektera över Jakob 1:17


Överöst med gåvor.


"Allt gott vi får

och alla fullkomliga gåvor

kommer från ljusens Fader


Hos honom finns ingen förändring

och ingen växling mellan ljus och mörker"


De som upptäckt givandets glädje

har med Gud att göra har jag lärt mig


Det är de människorna som lyser upp

vår ibland mörka tillvaro och vardag


som en hälsning från den Gud som sände

sin Son till vår räddning och frälsning





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-15 17:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant!
2018-06-02

  Ess VIP
<3
2018-05-17

  anits VIP
Så fint och mycket tänkvärt skaldat!
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP