Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kvällen

det klarnade i väster
och genom en reva

belystes molntäcket
underifrån av den
sjunkande solen

ett säreget ljus
förtätade landskapet
den kvällen

kära

jag önskar
att vi hade
upplevt den
tillsammans




Fri vers av Anders P VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-06-07 22:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så kärleksfullt och underbart du poetar här om stunden man vill äga tillsammans med sin kära!!!!
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP