Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nada!

Cayenne
Livet är så stort
Svart Kaffe
Magdansen rör på sig
Klockan visar 93
Det blir en ny dag
Och en tråkig kväll
Flörtar du med min väckarklocka kommer katten att slå dig med tassen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-17 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP