Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje månad har sin smak

Kan du känna luften ta på dig varje kväll
Kommer du ihåg mig?

Trots!


Trots...

Trots...

Allt som hänt?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-20 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP