Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosaik 8 : Annandag Pingst

 

 

 

Motorvägsmåndag

som ett söndagssommarfält

slumrar främlingskt hem

 

Fjärilspringstannar

tysksynthslinga åttifem

återuppljusnar

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-21 18:28



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fascinerande nyordbyggen!! Särskilt "Motorvägsmåndag" och "tysksynthslinga" (det låter sannerligen som nåt de flesta har upplevt). Pluspoäng för de fina klangerna i första haikun oxå!
Är herr'n ute på resa igen?!?
2018-05-24

  Nanna X
Jag gillar första haikun bäst. Välkommen åter ; )
2018-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Carola har jag träffat vid två tillfällen.
2018-05-21

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, tack, inspirationen bygger delvis på sånger som Carola tidigt sjöng, inte minst "Som en fjäril" m m. från dagens bussrutt /zAG

2018-05-21

  Larz Gustafsson VIP
De två första raderna har rytm.
Skulle kunna bli inledningen till en låt.
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP