Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets galleri

Skjut mig ut
Explosion av känslor
Livets färger
Konsten ögon

Udda personer
Djupa penseldrag
Flyr in i en dimma
Ett svart hål

Livets tunna yta
Universums dörrar
Ett galleri av tankar
Bilder av känslor

Färger som flyter ut
Blåa drömmar
Skuggor av blod
Tid står stilla




Fri vers av Lidde
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde