Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka hemligheter


Ett skal
En hård yta
Stängda portar
Mörka sanningar

Skuggor från det förflutna
Kalla vindar
Ödet ligger i luften
Värmen i bröstet

Simmande mot ett mål
Historien redan skriven
En annan tid
Ett bottenlöst land

Ord skrivna i blod
Rosor i en hand
Bilder och minnen
En avlägsen plats

Krossade drömmar
Gräver bara djupare
Då allt sakta försvinner
Tårar torkas bort




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde