Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev

Detta är ett kärleksbrev

Jag väljer att vara snäll
mot mig själv
kanske mot er andra

Vi är bredvid oss själva
visst är vi vackra?
liksom självlysande
orden och färgerna är våra
gåvor från de andra

Låt oss sakta sjunka ner
i ett paradis utanför verklighetens
avskavda väggar
där vi kan sväva bland molnen
gömma oss för de andras vapen

Vi måste våga
vi måsta vilja
inspiration och instinkt
är det som leder oss
till vår lekplats
mörkret inifrån
är det enda som hotar oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-25 08:44



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin dikt! Ger hopp och glädje. Tack!
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP