Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vik inte undan

 

från mig

se mig

du får mig

vill ha dig

hård

bestämd

man




Fri vers av Helene Månsson
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-06-08 11:03



Bookmark and Share


  Kaffemugg
*Ler* Helt underbar!! Åtrån rullar fram mellan orden...Kan tänka mig din blick när du ser på honom!! Hoppas han "fyller dig" på alla sätt ;)
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma