Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klenoder

Tänker på orden
Livets klenoder
Ett helt liv kan speglas
Bara på några rader




Fri vers av Lidde
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-26 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde