Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoniskt

Ser ut över ett hav så rent
Himlen så otroligt blå
Vita små bomullstussar

Fiskebåt närmar sig land
Extatisk känsla av övermod
Harmoni och glädje sköljde över

Djupet av ett hjärta
Tre ord av lycka
Färger i ett ögonblick




Bunden vers (Haiku) av Lidde
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-27 13:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lågmält men friskt fångat i en haiku!

2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde