Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutiner

Ser alltid en glöd
Kreativitet i överflöd
En krossad flaska
Orden blir till aska

Finns inget stopp
Ett maratonlopp
Rutiner i samma spår
Vet alltid vad jag får

Vill in i andra banor
Kanske byta vanor
Hitta ett annat mönster
Öppna ett annat fönster

Allt är så långsökt
För känner mig rökt
Ständigt på flykt från allt
När hjärtat bara blir kallt




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-27 16:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vekligt fina rim och mening
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde