Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jantelagen

En stark tro
Svävar på moln
Starkt övermod
Lysande stjärna

Det är fel på dig
Inte vara bättre
tro inte att du är nåt
Måste spela dum

Du är en bland oss andra
Tänk på vad du säger
Inte vara för smart
Bara prata tyst om det

Självförtroende är inte grejen
Du är inte del av detta landet
Här vi vet vad som gäller
Så tro inte att du är nåt unikt





Fri vers av Lidde
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 09:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
exakt jantelagen. den är direkt skadlig för människor liksom att läsa en läkarbok. vi får alla möjliga krämpor.
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde