Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver

Skriver inte för att ni ska förstå
Bryr mig inte om ni läser ett enda ord
Söker ingen bekräftelse
Vill inte stå på en pedestal
För vet redan att jag är bra
Utan jag skriver för att det är jag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lidde
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 12:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
räcker faktiskt om en människa läser så är det ok.

så bra fortsätt!
2018-05-28

  Mayssa
Skriv på vännen, det är befriande med skrift.

2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde