Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Jag sa farväl
Ingen vill än väl
Byggde luftslott
Det tog mig bort

Började att tänka om
Ska inte bli som dom
Har andra visioner
En av alla miljoner

Bara att trycka bort tankar
Alla demoner som bankar
Älskar ju egentligen livet
Ingen ska få mig att ta det klivet

Allt tar sin tid
Börjar känna frid
Så i drömmen jag vaknar
Finns inget jag saknar




Fri vers av Lidde
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde