Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan Player

Du runt bland vackra damer
Stackars alla dessa flickor
skulle tillfredsställa din behov
Fyllde dom vin och sprit

Sen föll dom för ditt smicker
Bara så billiga poäng
Du ville bara få dom i säng
Nästa dag samma sak

Vilken charmör
Du var som ett djur
Fanns inget stopp
Du totalt utan känslor




Fri vers av Lidde
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde