Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dina ögon smällte jag

Jag kollade in dig

du kollade in mig

våra blickar möttes

vi log mot varandra

 

 

 

vi stod varsin ände av rummet

och bara tittade på varandra

gick upp på dansgolvet dansade lite

sen kom du bakom

började dansa med mig

 

 

jag bara log när jag såg att det var du

 

 

kollade in i dina härliga ögon

man bara smällte

Försvann i dina ögon

vände mig om

och våra kroppar blev till ett

 

 

 

 

omvärlden den försvann

det vara bara du och jag där

vi kysstes, dansade

det var så härligt

 

 

 

sen var du tvungen att gå

och allt rasde ihop det som var så trevligt

du tog mitt  nr

du sa att du skulle ringa

 

 

 

 

vi tittade på varadrandra

sen vände du dig om och gick

och jag stog kvar där och kollade efter dig

när du var borta komma ja på

 att ja frågade inte ens efter ditt namn

 




Fri vers av Nettisch
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-06-08 14:39



Bookmark and Share


  annso.fie
Magiskt.. Det är en sådan underbar känsla!
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch