Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet i ditt hjärta

Alltid på resande fot
Skulle fylla din kvot
Redo att mönstra på en båt
Nynnade på en sjömans låt

Doften av tången
Glömmer aldrig sången
Långa dagar utan raster
Varje dag kom nya laster

Reste runt på världens alla hav
Det som kunde bli din grav
Blir något senare att berätta
Hur du hade havet i ditt hjärta




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde