Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Springer ständigt mot nya mål
Funderingar samlade i en burk
Tankar flyger runt i en enda röra

Hjärnan får inte bli överbelastad
Små ord på bitar av papper
Så orden inte kan ta slut

Då jag kan komma till min burk
Orden måste finnas i min närhet
annars jag kommer att förintas

Orden är ju den jag är
Där mina drömmar blir till
Där jag i orden kan lämna allt




Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde