Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans vandrar vi

Dagar och år som går
Kommer aldrig tillbaka mer
Vi vandrar alla åt samma håll

Tiden står aldrig still
Till maskarnas förtjusning
Alltid närmare det oundvikliga




Bunden vers (Haiku) av Lidde
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-01 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde