Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"man vet vad man har, men inte vad man får"


klot 2 : Steget Efter

 

 

just före resan

vill hellre stanna hemma

 

just efter resan

vill helst bli kvar i städer

 

 

 

mitt månvarv håller andan

i tankar innan

 

ser solen först i skuggan

likt steget efter

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-06-01 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP