Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägens ände

En tanke och ett djup
Du stod där vid ett stup
Ord tycks inte alltid räcka till
Är det här vad du verkligen vill

Med darriga ben
Känner dig klen
Livets alla frågor
Som bara är plågor

Du ser upp i det blå
Något finns där då
Du vänder dig inte om
Trots rösterna som sa : kom





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 12:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tillvaron kan kännas så ibland
stupet framför


2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde