Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentjubileum


På väg genom sommaren och värmen
till minnena och drömmarna.

På väg mot ett liv
som ännu var så enkelt,
då förhoppningarna fortfarande
kunde besannas.

På väg mot en verklighet
som visar vad livet
egentligen handlar om.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping