Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja mitt älskade Sverige

Nationaldagen kom och gick
svenska flaggor över hela mitt
avlånga vackra fosterland
lyste ikapp med solen och den
helt fantastiska grönskan
sånger om Sverige tonade ut
de fortsätter i mitt hjärta
och flaggan hänger kvar
på min balkong och strålar
ihop med blommorna
Sverige du är min stolthet
det spelar inte någon roll
hur mycket politiker har
skövlat och trampat ner dig
du är oavsett min älskling
och jag fortsätter stå upp
för dig och för din kultur
traditioner och seder
jag gör så gott jag kan
för att hjälpa till i kampen
hoppets låga brinner inom
att återupprätta det som är du
vi är många och skaran växer
heja mitt älskade Sverige





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-07 01:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Klart man kunna ha svenska flaggan vajande! Speciellt på Sveriges nationaldag! Andra länder har ju stolt vajat med sina olika flaggor i alla år, som en självklar rättighet.
Jag tänker stolt ha min Svenska flagga uppe när jag känner för det, en självklarhet tycker jag!
2018-06-15

  Bibbi VIP
Står med i dessa tankar.
2018-06-07

    Runsaasti täytettä
En vacker text om ett framgångsexempel i zenit.
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP