Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flummeliflum och ren o skär verklighet


Men jag ska sluta gnälla



Som vi hoppades kom våren
i år igen
Men först skulle vi beställa snö till jul

Och som du sa
var det dun ihennes vingar
Mina är gjorda av papier mache
och bokmärken
Glittriga med änglar

Och som vi alltid gnällde om
fanns det en himmel
men den var utan gud
och fanns på jorden

Och som jag visste
var du vackrast
men du försvann
ändå

Och egentligen känns det orättvist
men jag ska sluta gnälla




Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-06-08 20:44



Bookmark and Share


  R4ikirI
O så fint! Papier mach ? :O
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden