Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt....kritik tack!


En tärning utan prickar/En kväll för de hopplösa

Någon frågade mig om man kan vara
kär
även om man faktiskt inte
tänker på denna person dygnet runt
Men om man får en blick
You take my breath away
en aning om att man inte är osynlig längre
En aning om att allt man önskade sig rymmer i en kropp på så nära håll,lura mig inte nu alla sagor målade på näthinnan är vi förblindade?
Vi är bra dumma vi.
Jagälskar dig för din rygg och du ser mig för mitt hår och min blick i din nacke.
...................................................

Vi är bra dumma vi,oss,migsjälv månne?
Jag vill rädda världen,du vill besegra världen,ett par?
Jag är rädd för att jag alltid kommer vara såhär och du kommer stanna där.
jag vill skriva om mina tvivel,men vad ska man göra om inte orden är starka Nog?
Jag är hopplös kom jag överens med mig själv.
............................................................................

Vi är bra dumma som låter detta glida mellan fingrarna.
En tärning,är det så?
vi slår en sexa för din blick en fyra för mitt skratt
En åtta för ditt leende.



Vi kom just på att åttor inte finns på tärningar.
.......................................................................

Ja vi är bra dumma.
Men vi kanske
Kanske vi kan.
Bättra oss?

Jag borde nog sluta med sånt här.




Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 684 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-07 20:59



Bookmark and Share


  Islandir
Mycket egen och speciell dikt. Första stycket var inte riktigt perfekt, det kändes något hackigt, men när andra och tredje stycket kommer blir jag salig. Du skriver med en spänning och med en otrolig känsla, kärleken du beskriver är så sann och intresserar en hela dikten igen. Lagom lång och med många bra ordval, en liten upprepning. Den kändes både äkta ochj självupplevd. Bravo!
2007-06-09

  Vagabond
Bra skrivet och tänkvärt. kan inte plocka ut en självklar mening för det är tillsammans det har ett flyt, en vacker ström. Kan igentligen inte hitta någon kritik så jag struntar i att fabulera i såndat jag inte känner till.

Keep it somin'
2006-11-11

  swimsus@gmail.com
Tusan vad jag gillar detta! Du filosoferar och förkastar på ett charmigt och brilliant vis...ett tag störde jag mig på lite grammatiska fel men sen kom jag på att du ska inte ändra, det är bara gulligt! *klapp klapp*
2006-11-10

  R4ikirI
Nej du bör fortsätta!
underbart vackert skrivet och formulerat angående förälskelsens förvirring och frågande. Well done.
2006-11-09

  Esset
Damn! många snygga formuleringar i denna dikt. "Jag älskar dig för din rygg och du ser mig för mitt hår och min blick i din nacke." favorit! :)
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden