Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönsam

Något måste jag ju göra
så jag skriver dessa rader
om att finnas tillsammans
med er alla
i detta heliga ljus

Jag låter mig själv
falla ner
ännu längre ner
närmare himlen
endast gud vet
om jag är lönsam




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 09:03



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Tycker jättemycket om den oväntade bilden av att "falla...ännu längre ner/ närmare himlen". Väldigt vackert vers den första också. Vilken tur att författarjaget anser sig behöva göra något, annars hade ju inte jag fått läsa den här fina dikten. Tack!
2018-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Men Han bedömer inte människor utifrån de premisserna.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP