Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

Varje passerad sekund
innebär ett avslut
en smygande sorg växer i mitt bröst
mitt huvud vilar i mina händer
i ett försök att nå
den punkt där ingenting händer
under några märkliga sekunder
känner du inte igen mig
är det så här det kommer att bli?
även detta ska jag glömma




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 10:52



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Djup, djup melankoli, smärta. Känner igen den där önskan om att allting ska stanna upp, sluta, för att få vila.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP