Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Tidlös närvaro


I själens landskap
och genom alla åldrar

lyssnar din längtan




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 1655 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2006-06-09 08:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Förmedlar en behaglig känsla. =)
2010-05-03

  Deva
Du rör dig alltid intill livets mirakel, där ligger nog spänningen - att snudda vid det ofattbara och hitta nya sätt att närma sig..

Vad betyder förresten Senryu?
2009-11-20

  Miss Mod
Lyssnar din längtan, vördnad och rofylld.Du får till det!!
2009-04-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Min första reaktion är bara en lång långdragen djup varm "Suck".
Eller kanske man skulle kalla det leende djupandning
Bokmärker
2009-02-27

  Eva Langrath VIP
Med få ord visar du själens hemlighet.

Eva
2009-01-22

  Kristina Wallbing
En tidlös sanning som inger hopp!
2008-08-01

  aol
tusan också du fick fram en tår som sakta bildades och befriat släppte taget
2008-01-08

  -Ulla Tilemo- VIP
...så vacker....
2007-07-21

  KristinaE
.. tror dig - jagets längtan är alltid med oss i vårt inre! Kort med stort innehåll.
2007-02-24

  alx
ah helt klockren.. visst är det så.
tack för skön läsning
2006-12-13

    SEMPER MEA
TACK!
2006-11-02

  Rachel Roth
den är vacker...denna
och sann tror jag
2006-08-15

  Per Rydberg
Enkel och storslagen inom samma 17 stavelser. Så klart! Tack för de tänkvärda orden!
2006-08-02

  Rachel Roth
..just så...
2006-07-03

  alfa VIP
Har inte riktigt funnit mig tillrätta med hur jag genom några enkla rader ska kunna förmedla min åsikt om denna underbara Haiku utan att bli patetisk i mitt lyriska tillstånd. Du får detta:

*mållös*
2006-06-12

  Markattan
En väldigt välformulerad haiku som rymmer oändligt mycket. Mycket bra!
2006-06-11

  noname_realmind
På tre rader har du fångat något
som egentligen inte går att fånga.

Lysande!!

Bokmärkt.
2006-06-11

  Lola
Ah!
En fenomenal haiku!
Det är inte ofta man stöter på det, eftersom denna diktform är rätt svår att ge rättvisa med vårt alfabet - men du har verkligen fångat haiku-själens essens.
Man skulle kunna utnämna dig till inofficiell haiku-kung. Jo visst. Det gör jag, tamejtusan!
2006-06-10

  _Mian_
Obeskrivbart vacker beskrivning av själens tidslöshet.
2006-06-09

  * Ammi *
Grattis!! det var den värd - EN stjärna -
2006-06-09

  Carola Jeryd
Just så!
Gulledig! Kramiz
2006-06-09

  Nettan
Djupa ord skrivna med öppet sinne och närvaro.
Förmedlar en känsla man bara måste tycka om.
Superbt!!!
2006-06-09

    Fatima
Oändligt vackert skrivet
2006-06-09

  prinscess VIP
den här var mycket vacker
jättebra!!!!
2006-06-09

  * Ammi *
så sant!
Mkt vackert formulerat!
2006-06-09

  Cris
Ååh...vad fint...!
så är det ju.. själen
lyssnar alltid på ens
längtan
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP