Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förtjänar en guld medalj

Som du kämpat i dina dar
du föddes i Tyskland och
var med om 2:a världskriget
dina upplevelser från den tiden
är många och skrämmande
du blev förälskad i en
amerikansk soldat som tog
dig med till sitt hemland
där gifte ni er och med tiden
fick ni fem barn och svårigheter
du blev lämnad och fick ensam
ta hand om dem och kämpa på!
du hade det tufft svårt och hårt
ekonomin var dålig men du
gick med högt huvud och slet
så mycket du kunde orkade
jag vet vad du varit med om
helt otroligt att du orkat
jag beundrar dig i massor!
är så glad och tacksam att
jag fick ge dig två barnbarn
de enda du har fått i ditt liv
du älskar dem enormt och
de älskar dig också enormt
vi älskar alla varann enormt!
kärleken binder oss samman
du i Florida jag min dotter i Sverige
och min son i South Carolina USA
mitt hjärta värms för vi är evigt ihop
fina Oma Maria, ditt bagage bär
så otroligt många berättelser
du vet att jag så gärna vill skriva
en bok om det du varit med om
det kommer bli en tjock bok!
du förtjänar en guld medalj
tack för att du finns och tack
för att du är mina barns farmor
och min bästaste finaste vän!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-16 14:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin hyllning.
2018-06-17

  limerick
Varmaste kärlek strålar ut från din fina text.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP