Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärden tryggheten säkerheten är som borta med vinden

Utvecklingen går bara åt ett håll
rakt ner i ett groteskt mörkt vidöppet hål
det verkar som om allt håller på att
gå sönder och krossas till finmalen sand
att tryggheten är som borta med vinden
fattar i stort sett alla som har nått i skallen
den som säger annat vill jag inte prata med
samma gäller säkerheten och den förut så
omtalade välfärden som vi varit så stolta över
är idag ett minne blott och har övergett landet
människor känner rädsla oro fruktan förtvivlan
tyvärr ser de flesta inte ljust på framtiden
ångest depression självmord verkar öka!
i dagens samhällsutveckling måste man ständigt
se sig om och vara extra uppmärksam
attacker på oskyldiga är idag vardagsmat
och de är av många olika slag som förstör liv
hallå styrande politiker, varför ingriper ni inte
och fördömmer detta med krafttag!
ni har ju största ansvaret för landet
men som det ser ut så hjälper ni till
att rasera istället för att bygga upp!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 12:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Uppskattar Din röst och Dina ord!
2018-06-17

    Runsaasti täytettä
Bra text om kommande undanträngningseffekter i Sverige, vilka kommer bli förödande för välfärden inom bara några få år. Det som beskrivs i media idag om en försämrad välfärd är bara ett litet förskalv.

Allt annat lika kommer år 2025 samtliga svenska kommuners budget likna den Malmö har idag, dvs en konkursmässig ekonomi.

"Hans Jensevik - Kommunernas kommande utmaningar"

https://www.youtube.com/watch?v=xkrvNxpaT20

2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP