Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Welcome to Sweden, i love you guys!

Nedräkningen har börjat och mitt hjärta
klappar på av glädje över att snart
få köra till en flygplats och hämta hem
ett helt gudomligt och vackert par
nygifta och mycket förälskade i varann
min älskade son kommer på besök
som hans lilla mamma väntat och längtat
det bubblar inom mig av förväntan!
hans fru kommer för första gången hit
vilken upplevelse för henne det kommer bli
jag ska visa henne det bästa av landet
dess strålande natur och små sjöar
kanske tar vi en tur på Vänerns vatten
och ser solen gå ner bortom horisonten
till havet ska vi åka och vandra på klippor
min son saknar denna miljö även jag
där ska vi dofta tång salt och frihet!
det blir jordgubbstårta marsipantårta
olika bakelser färskpotatis och sill
olika maträtter ska intas på finbordet
svenska flaggan ska välkomna dem
och den amerikanska som också är vår
vi ska ha fest varenda dag och glädjas
över att få ha varandra nära i stunden
tiden vandrar ju ständigt så det gäller
att ta tillvara på den så mycket som går
nu planeras det för fullt och snart håller
jag dem båda i min stora vidöppna famn
welcome to Sweden, i love you guys!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-18 14:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Önskar Er allt, allt gott och Guds välsignelse!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP