Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P. Herkules

mitt sällskap
stack vid kl 17
nu sitter jag
ensam i skugga

mottaglig
skör
pga lite öl
tre timmar sömn
& värmen

väldigt skönt

trots allt
tröst i tystnaden

saknar dig
men vet
att du har det bra

all in all:
en väldigt fin
dag




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R