Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALKONGPOESI III

Alla barnfamiljer
med hund
efter hund
efter hund
efter hund
undrar

om jag ser de
Jag ser de
men ser de mig

Lyssnar på
Hemma börjar nästa dag
Ser vykortet
med trycket
Books Not Bombs

Tvivlar på
min egna förmåga
och förminskas

Är de verkligen lyckliga
Jag kan svaret
men vill inte säga det




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-12-11 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R