Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH KANSKE TILL IMORGON

på morgonen var allting över
men du började snart igen
bara för att visa
att även du
blöder

någon hade lämnat
balkongdörren öppen
du smet ut när ingen såg
gick på knä över trallen
sökte med ficklampan
skördade fimpar som torkat
blivit blöta av regn
och torkat igen
rökte
medan du tänkte
på minfält i Östersjön
på alla du svek
och på de du sviker

minns du det?
minns du dig?

Ja, nu
och kanske till imorgon




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R