Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROMENADPOESI

Jag tar på honom kopplet
och han blir vild

Det är som om
jag trär en snara av frihet
runt hans hals

Ute väntar
allt han vill ha
Vi går mot St Sigfrids

Den är nära
Den är välskött
Den är öppen

Inträdesbiljetten kostar bara
lugn och respekt
Vi går runt hela
Alla vi ser lyder, ingen stör
Inte ens jag

Det är som om
detta är platsen
rädslan inte får plats
Som om
det är här

Omringade av de
som inte längre finns
Möjligheten
att slappna av
bara finnas

Tysta tillsammans




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-12-11 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R